Followers

Ahad, 14 April 2013

TODAY IS ABOUT "Toilet Di KLCC"

Siapa tahu, toilet KLCC berjaya membuat aku nak menangis? rasa sebal sebenarnya.

5 ulasan:

  1. konon2nya nak ikut toilet ala2 jepun&korea la.. diaorang guna tisu je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. itulah. diorang tak paham ke majority org kt Malaysia ni malay and Muslim. sabor je lah.. thanks follow :)

      Padam
  2. singgah&follow sini, #84..

    BalasPadam
  3. Singgah and follow sini. #88.
    Anyway, sy cukup tak suke toilet zaman moden nii. Huuu. mmg laa boleh elakkan dr basah lantai and sbg nya, tp dr segi kesucian tuu, rasa mcm ergghhh. So, sy lebih better xmasuk toilet, tggu keluar dr tmpat memodern tu baru carik toilet awam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks follow
      :)setuju dgn awak. lagi2 bila nak solat. sangt ragu2 tentang kebersihan.

      Padam

 

Template by Suck my Lolly