Rabu, 28 September 2011

Final exam:: bereh doh!

Dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang
selawat serta salam buat nabi junjungan s.a.w dan sahabat-sahabat baginda..


tadi tepat pukul 5.05 petang saya telah selamat merempuh exam yang terakhir :: law & society...di SMAWP 3011.

Alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar...
abis exam x rasa apa2 pun. biasa je sebab bukan merdeka sangat pun. kerja CMC menunggu...huhu.
kepada roommate ku yang suko deki ngan aku tuh.... good luck untuk ILS & Chemistry esok! ingat jah aku esok time exam. confem boleh jawab dengan jayanya. koya~

Outing! outing! outing!
memandangkan my exam bereh doh, kami bercadang nak outing-outing before kelik rumah.. benda ni kami dah rancang sebulan sebelum exam lagi. hohoho!!! beria x?? memanglah.. sepanjang semester 1, 2011/2012 ni baru 2 kali je saya outing. 1st outing ke Masjid India <nak wat observation untuk report Law&soc> , 2nd outing ke Masjid Jamek...<kami suka ria lepas habis exam mid-sem > ..~ada perbezaan ketara ke antara 2 tempat tuh~ saya tak tahu....
esok kitaorang bercadang nak gi Times square.....haha..
tapi....
tak mintak izin bapak lagi... huhu gano ni?? sakinah cakap tak pe, bapak mesti bagi punye..saya kan anak kesayangan bapak..huhu
masa tu sakinah da buat permohonan da, tapi tak diluluskan sebab bapak suruh focus ko exam. bapak!! exam da habis da.. boleh kan?kan?kan?
tapi lagi....
SAKINAH!! saya nak save duit la....
hmmmm...
biasiswa yang kerajaan Malaysia sumbangkan tu tak elok la kita gunakan untuk benda2 yang menyimpang dari kegunaan untuk pelajaran~ bak kata FATIN.. duit rakyat tu...

sejujurnya....
sebenarnya x ada apa2 pun outing2 ni. saya rasa biasa je outing x outing. kawan selalu je ajak. saya malas nak berouting2. tak tahu la bakpo. time sekolah2 dulu pun, seumur hidup saya x pernah berouting dengan kengkawan, bukan sebab saya x nak.tapi bapak kami x kasi, bapak x suka anak daranya huhahuha tak ada arah tuju. mngkin time tu kami kecik lagi. bapak x percaya kami lagi koottt.. dan bapak sangat tahu perangai sebenar anak2nya yang baik ini. sejak dari itu saya just duduk rumah jaga dan layan adik2 saja. x boring ke??.
x pun. sebab tak tahu. tak ada la terkilan sangat x dapat outing ngan kawan2, rase biasa je.

tapi sekarang saya da besar...haha lagi 1 bulan 2 hari 3 jam 4 saat saya genap 18 tahun... boleh kot. kalu x boleh pun x apa.
biase jee....


to sum up. harap2 esok boleh outimg.. huhu wassalam~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

 

Template by Suck my Lolly