Followers

Selasa, 7 Januari 2014

Today Is About Confident

Hari ni nak share something about confident. what I can say here

 "semua orang ada bakat, lebihnya masing-masing. hargai diri sendiri dengan apa yang Allah dah beri pada kita. Jangan tengok apa yang Allah beri pada orang. Kadang-kadang hebatnya seseorang itu bukan kerana Allah tidak adil, memberi dia lebih dan kita kurang, tetapi kerana kebijaksanaan dia menampakkan kelebihan dan menutup kekurangan. kita ada pilihan."


khalas. kejap lagi ada exam Islamic Legal System. Doakan saya!

Khamis, 2 Januari 2014

Today Is About Azam2014


"Aku rindu nak merasai lelahnya belajar,
kerana aku bosan menanggung teruknya kebodohan itu"


esok bermulanya segala peperangan. Aku berdebar2 dan takut. takut menghadapi kegagalan lagi dan lagi. Ya Allah, berikanlah aku kekuatan yang sehebat-hebatnya untuk menghadapi segala peperiksaan yang mendatang.

Khamis, 25 Julai 2013

Today Is About "wataniah" Again

SALAM RAMADHAN SEMUA. 
Saja nak post gambar rekrut wataniah saya fasa pertama. Bakal menyambung rekrut fasa kedua selepas aidilfitri. semoga segalanya dipermudahkan :)

this is me and my twin. Nor Fatimah. kena paksa-paksa  pun bahagia jugak dekat wataniah tu. hoho

barisan "lawyer-to-be" yang menyertai wataniah. dalam bebanyak student law, 4 orang je yang join. ishishish

 para wanita di Platun 1.


The end. 
may have a lovely day in this ramadhan uoalls.

Jumaat, 7 Jun 2013

TODAY IS ABOUT "WATANIAH"

credit :- @RosEzzaida_Star

Sabtu, 1 Jun 2013

TODAY IS ABOUT "FRIEND"

*TO



Dan satu hari nanti, kita akan begini lagi. With Allah permission

TODAY IS ABOUT "Separuh Tahun"


even the "NOTHING INTERESTING" can still make me smile :)




Actually, the issue of "NOTHING INTERESTING" arise because I can't reach my target in life. I'm sad :'(

wake up ARA! wake up! U can do it! 
 

Template by Suck my Lolly